ZERO COSTURI

ZERO COSTURI

PENTRU COMPANIA TA

PENTRU COMPANIA TA

ca sa faci un bine.

ca sa faci un bine.

„Pentru noi, persoanele cu dizabilități, bursele gratuite de studiu CTRL+N reprezintă o șansă extrem de importantă de a ne integra în societate și de a ne dezvolta noi ca și persoane.”

– Ana Dragomir, beneficiara unei burse CTRL+N

DONEAZĂ 20% DIN IMPOZIT CĂTRE CTRL+N ȘI SCHIMBĂ VIEȚI PRIN ACCES LA EDUCAȚIE IT.

EDUCAȚIE IT = UN LOC DE MUNCĂ SIGUR PENTRU UN VIITOR MAI BUN

Oamenii cu dizabilități și cei din comunitățile sărace din România își doresc să muncească pentru o viață mai bună.

Tu le poți întinde o mână de ajutor.

Donând 20% din impozitul companiei tale oferi acces gratuit la cursuri IT de specializare și reconversie profesională, sesiuni de mentorat și consiliere în carieră.

CONTRIBUȚIA TA SE TRANSFORMĂ ÎN:
academia-credis-icon-1

BURSE GRATUITE DE STUDIU

academia-credis-icon-2

SESIUNI DE MENTORAT ȘI CONSILIERE ÎN CARIERĂ

academia-credis-icon-3

OPORTUNITĂȚI DE ANGAJARE ȘI INTERNSHIP

„Mă numesc Ana și am 19 ani. Sunt în scaun rulant dintotdeauna. Locuiesc în Ghimpați. Aici nu există trotuare, doar străzi asfaltate, așa că sunt nevoită să merg direct pe șosea, pe lângă mașini. Atunci când plec de acasă, am nevoie de un însoțitor pentru că nu mă pot deplasa singură. În perioada liceului îmi era foarte greu cu transportul. Aveam zile în care lipseam, pentru că nu avea cine să mă ducă la școală.

Acum, sunt studentă la ASE, la distanță, și m-am înscris la cursul de Java Developer din programul CTRL+N.

Mi-aș dori să mă angajez și să evoluez în IT pentru că în acest domeniu se poate lucra de acasă și m-ar ajuta enorm de mult un job remote care să-mi permită să nu fac naveta, ținând cont de faptul că nu mă pot deplasa singură. Dacă ar trebui să vin la București să lucrez, tata ar fi nevoit să mă ducă și să mă aducă zilnic.

Pentru noi, persoanele cu dizabilități, bursele gratuite de studiu CTRL+N reprezintă o șansă extrem de importantă de a ne integra în societate și de a ne dezvolta noi ca și persoane.”

Ana Dragomir

VEZI POVESTEA ANEI

0
0

DE ROMÂNI TRĂIESC ÎN SĂRĂCIE ȘI NU ÎȘI PERMIT NICI MĂCAR O VIAȚĂ DECENTĂ.

Cele mai expuse riscului sever de sărăcie sunt persoanele cu dizabilități.

Peste 164.000 de persoane cu dizabilități, cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, trebuie să supraviețuiască doar cu 1500 lei pe lună, indemnizația oferită de stat, în lipsa unui loc de muncă.

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT

ÎN 3 PAȘI SIMPLI

ÎN 3 PAȘI SIMPLI

PÂNĂ PE 31 DECEMBRIE

20% este o facilitate fiscală, care permite persoanelor juridice să susțină o cauză care se identifică cu valorile și cultura organizației, prin redirecționarea unui procent din impozitul anual pe venit sau profit. Este singura taxă asupra căreia poți decide, direct.

Acum poți încă direcționa cei 20% din impozitul pe 2021 prin D177 sau impozitul pe 2022 printr-un contract de sponsorizare.

Pașii de urmat:

1. Completează formularul alăturat și apasă butonul „Generează contract”. O copie a contractului va fi trimisă pe adresa de e-mail completată în formular, o altă copie va putea fi descărcată după apăsarea butonului „Descarcă Contractul”;

2. Calculează și completează în contract suma reprezentând 20% din impozitul pe profit și suma reprezentând 0.75% din cifra de afaceri;

3. Semnează și ștampilează două copii ale contractului, apoi trimite una dintre ele pe adresa: Str. Șoseaua Fabrica de Glucoză 9B, CA, Ap.502, sector 1, București. Această campanie se desfășoară în parteneriat cu Asociația Narada. Toate detaliile se regăsesc în contract.

Alternativ, poți descărca de aici un model de contract. Pentru întrebări sau orice alte detalii, te rugăm să ne contactezi la doneaza@controlnew.ro sau la numarul de telefon 0749 060 383.

COMPLETEAZĂ FORMULARUL DE CONTACT:
Vom returna exemplarul tău în cel mai scurt timp.